1

hoe 1

 1. Sergey SIDORENKO

  Twee zomer voederen van lelies

  Om ervoor te zorgen dat deze schoonheden ons binnen een maand prachtige bloemen geven, moet u van tevoren voor hun voeding zorgen.
  1. Op het moment van vorming van de eerste knoppen. Op dit moment hebben planten stikstof-kalium-fosforsamenstelling nodig. Een dergelijke topdressing helpt de grootte van de knop te vergroten en maakt de kleur van de bloembladen meer verzadigd. Goede resultaten worden verkregen door de introductie van azofoski (nitroammofoski) - 1 eetlepel / 10 l water.
  2. Tijdens de massale bloei. Topdressing zal het helpen verlengen, omdat de plant zal ontvangen
  alle elementen die nodig zijn om de kracht te behouden. Gedurende deze periode worden complexe composities gebruikt, inclusief sporenelementen - volgens de instructies. Topdressing in de zomer kan worden aangevuld door houtas toe te voegen aan de grond - 100 g / mXNUMX.

  Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.