hoe 1

  1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

    Een keer in het voorjaar kocht ik verschillende lelies op de markt. Onder hen bevond zich een charmante witbloemige variëteit. Bij het planten in een gat werden zand en wat kunstmest in de bodem gegoten, de bol geplant tot een diepte die gelijk was aan de drievoudige hoogte. En die zomer bloeide de lelie, verrassend met zijn sterke aroma.

    Bij de verzorging van de sneeuwwitte schoonheid, evenals voor andere lelies, is de juiste voeding belangrijk: tijdens het ontluiken gebruik ik complexe minerale meststof en na de bloei - superfosfaat en kaliumnitraat (volgens de instructies). Ik heb de steeltjes na het drogen gesneden, voor de winter bedek ik de plant met dennen- of sparrenpoten.

    Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.