hoe 1

  1. Vasilisa YURIEV, Voronezh

    Pompoengerechten zijn populair in onze familie. En onlangs ontdekte ik een nieuw pompoenrecept, waar het naar ananas in blik smaakt. Toen ik dit soort wonder voor het eerst op tafel zette, durfde mijn huiswerk binnen een paar minuten pompoenblokjes aan en zag ik alleen flossen die steeds meer stukjes prikten. Het belangrijkste is dat de pompoen slechts 5-10 minuten aan een warmtebehandeling wordt onderworpen, wat betekent dat het maximum aan nuttige stoffen dat de gezondheid van de duurste mensen ten goede komt, behouden blijft.
    0,5 kg pompoenpulp (bij voorkeur nootmuskaat) in kleine blokjes gesneden
    kami. Ik los op in 0,5 l water 7 el. l suiker, voeg 1/4 theelepel toe. gemalen kaneel, 5 kruidnagelknoppen. Ik breng de siroop aan de kook, zet het vuur lager, giet voorzichtig 1,5 el. l 9% azijn en mix. Ik verdeel pompoenplakken op siroop en kook 5-10 minuten, niet meer (de pompoen moet een beetje transparant worden, maar de blokjes blijven heel). Ik gooi de pompoen in een vergiet, laat de siroop uitlekken en laat hem volledig afkoelen. Ik doe de groente weer in de siroop, meng voorzichtig en laat 1 uur trekken.Ik serveer pompoenblokjes samen met tandenstokers of gekrulde stokjes voor canapeetjes.

    antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar