hoe 1

 1. Ekaterina KHARCHEVKINA

  Ik wil met lezers tips delen over de zorg voor courgette. Ik voer ze 3 keer per seizoen: voor de bloei, tijdens de periode van actieve bestuiving, tijdens de vruchtzetting. Courgette gaf meer eierstokken, voor de bloei bemest ik met stikstof minerale meststof (1 el. Per 10 liter water). Norm - 1 liter per struik. Biologische voeding is ook gunstig voor de ontwikkeling van planten. Ik gebruik meestal brandnetelinfusie (1 liter per 8 liter water) of een verse mestoplossing (1 liter per 10 liter water). Ik besteed water onder de wortel, vermijd om op de bladeren te komen. Een goed effect is de afwisseling van minerale en organische bemesting.

  Tijdens de bloei moet je insecten aantrekken die de planten zullen bestuiven. Ik breng buiten de worteldressing aan met een zoete oplossing: 1 theelepel. suiker of honing in 1 kopje water. En verwijder in het midden van de struik verschillende grote bladeren, dit draagt ​​bij aan extra ventilatie en maakt insecten vrij van bloemen.
  Tijdens de vruchtzetting worden naast de hoofdverbanden nog twee extra uitgevoerd: een groeistimulator 10-12 dagen na het laatste verband (met een snelheid van 2 liter oplossing per 10 vierkante meter) en twee weken later met een ureumoplossing (1 eetlepel per 10 liter water) , met een snelheid van 1 liter oplossing per struik).

  Bovendien is overvloedig water geven belangrijk (minimaal 2 liter voor elke struik), het moet tijdens de bloei eenmaal per week met warm water worden uitgevoerd en 1-2 keer tijdens de vruchtzetting.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar