2 recensie (s)

 1. Ludmila ULEYSKAYA

  Passiebloemblauw - de temperatuur van de inhoud vanaf de herfst in een lichte kamer is niet lager dan +10 graden. Verminder de watergift tot eens in de 10 dagen, vermijd stilstaand vocht. De plant heeft constant sproeien nodig (vermijd direct zonlicht na de procedure!). "Cavalier Star" tolereert geen tocht - bladeren vallen. Droge lucht kan scheuten uitdrogen, die op tijd moeten worden verwijderd. Bij een sterke temperatuurstijging begint het blad geel en droog te worden, de plant verliest snel zijn decoratieve effect en kan zelfs afsterven.

  antwoord
 2. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Passiebloem in de tuin
  In het land kun je wat klimmende kamerplanten kweken, en passiebloem is daar heel goed voor. De kamer groeit meestal n. Eetbaar en n. Blauw.
  Passiebloem groeit goed en bloeit binnenshuis op een heldere, warme plaats met een instroom van frisse lucht in de zomer. In de winter, wanneer de plant slapend is en bladeren verliest, is het beter om hem in een koele kamer te bewaren. In het voorjaar begint de passiebloem te groeien, nieuwe bladeren groeien. Op dit moment is het noodzakelijk om alle zwakke scheuten in te korten, waarbij de belangrijkste 2-3 scheuten op het latwerk blijven. Met het begin van warme dagen kan passiebloem worden overgebracht naar de tuin en in de volle grond in vruchtbare grond op een zonnige en tochtvrije plaats worden geplant. Passiebloem kan in de zomer groot worden en zal continu bloeien tot het begin van koud weer.

  In de herfst moet je het opgraven, afsnijden, in een pot planten en binnenshuis verplaatsen. In het voorjaar en de zomer wordt passiebloem vermeerderd door stekken.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar