3 Reacties

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  We plantten de bruiningskumpia in de lente van vorig jaar, toen de dreiging van terugkerende vorst voorbij was. De plant is pretentieloos, voelt goed aan, zelfs op steenachtige grond, maar hij verschilt niet in winterhardheid. Daarom mulch ik tegen het einde van de herfst de stamcirkel met een dikke laag turf of humus. Bij een strenge winter moet u de jonge zaailing bovendien bedekken met non-woven materiaal.

  Antwoorden
 2. Masha

  De pretentieloze Thunberg-berberis werd in oktober geplant op een open zonnig gebied. Op de bodem van de landingskuil is een zandlaag van 10 cm gestort.

  Geef de plant regelmatig water, maak de aarde voorzichtig los in de cirkel rond de stam. We voeren slechts één keer per jaar, eind april, met complexe minerale mest (volgens de instructies). De struik groeit snel, dus we spannen niet aan met formatief snoeien.

  Antwoorden
 3. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Twee jaar geleden, halverwege de herfst, werd een rood esdoornjong boompje geplant in een enigszins beschaduwde omgeving met vruchtbare, ademende grond. Op de bodem van de plantkuil is een steenslagafvoer gelegd met een laag van 8 cm.

  In het voorjaar, eind april, voeden we de boom met complexe minerale mest (volgens de instructies) en voeren we sanitair snoeien uit. Water naar behoefte (ongeveer 15-20 liter bezonken water per plant).

  Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.