hoe 1

 1. Tatiana RYAKOVA. Samara

  Vorig jaar ontving ik van de Chernushka (die ik plantte uit zelfverzamelde en geteste zaden) een verrassend goed groot zaad. En natuurlijk dacht ik dat ik volgend seizoen enorme bollen zou kweken van dergelijk geselecteerd materiaal.

  Ik plantte voor de winter een heel tuinbed en, ik herinner me, droomde ook dat als volgend jaar enkele individuele planten in de pijl gaan, ik er zaden van zal verzamelen voor dezelfde nigella. En ik zal het ook enorm hebben!
  Maar de droom bleek overvol te zijn, zij het in een andere zin: in de zomer lieten bijna alle geplante grote sevok pijlen los ... Eerst begon ik ze uit te breken, maar toen besloot ik op zijn minst een beetje te doen van wat ik had gepland, materiaal verzamelen voor het zwarte spul.
  En nu heb ik er twee varianten van: van de raapuien, die ik in grote bollen heb geplant, en deze, "dromerig". En nu wil ik de lezers vragen: is het de moeite waard om deze zaden volgend jaar te planten?

  Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.