1

hoe 1

 1. Evgeniya Fyodorovna KLEBANOVICH

  Deskundigen raden af ​​om gesneden aardappelknollen te planten, maar ik, nadat ik het een keer had geprobeerd, was tevreden en nu gebruik ik alleen deze methode.

  Ik heb de gekiemde aardappelen zo gesneden dat elk stuk minstens twee ogen heeft. Als grote knollen worden gebruikt, worden bijna twee dozijn plakjes verkregen. Ik verwerk ze in een speciale oplossing; in een emmer lauwwarm water kweek ik 1 eetl. l. Bordeaux-mengsel, een half glas as, 1 theelepel. boorzuur en een paar kristallen van kaliumpermanganaat - de kleur van de vloeistof moet licht roze zijn. Ik laat er plantmateriaal in weken om het tegen ziekten te beschermen.
  Ik voeg heel weinig ammophoska toe aan de gaten - een meststof die geen nitraten bevat. 1 theelepel Mna pakt 5 gaten. In plaats van te huilen, vul ik de struiken met aarde, terwijl ik de stengels naar de oppervlakte kantelt. Ik doe dit twee keer: de tweede keer, wanneer de toppen teruggroeien tot een hoogte van ongeveer 40 cm.
  Bij het oogsten moeten dergelijke struiken breed worden ingegraven en het is raadzaam om dit met een tuinhooivork te doen. Ik verzamel niet minder emmers van één plant, meestal anderhalf keer meer, en de knollen zijn meestal groot.

  Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.