1

hoe 1

  1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

    Ik plant hem zoals iedereen. Wintergewassen zijn zelfs vorig jaar groot geworden. Ze heeft het op tijd verwijderd, maar heeft het niet opgeslagen! Zoals gewoonlijk smeerde ik de geselecteerde knoflook onder het afdak boven de veranda (in juli-augustus warmt het daar altijd goed op). Daarna sneed ik het en verdeelde het in planten en eten. En ik bleef maar denken dat het nodig zou zijn om er cellofaan overheen te trekken om het te verbergen voor vocht.

    Ja, ik ben er nooit klaar voor. De laatste koos overigens de knoflook die samen met de aardbeien groeide. Vertraagd natuurlijk met het schoonmaken - zijn hoofden barsten al. Ik nam hem meteen mee naar huis. Daar was hij goed gedroogd, en in de winter was er alleen maar hoop voor hem. Omdat de knoflook die in het landhuis onder het dak boven de veranda is achtergelaten, is verrot door de vochtigheid en kou. Met moeite legde ik individuele tanden opzij om te planten. Een vraag voor de toekomst: heeft dergelijk plantmateriaal zin? Of gaat het rotten in de grond?

    Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.