3

3 Reacties

 1. Felix Rodionovich PEREVERZEV, regio Kaliningrad, Bagrationovsk

  Weinig mensen weten dat zwarte bessen van zetmeel houden. Om de struik blij te maken met de oogst, kun je van de aardappelschil een speciale topdressing maken.
  Giet kokend water over gedroogde knollenknollen en laat het brouwen. Deze topdressing kan het beste worden aangebracht tijdens de bloeiperiode. 1 liter infusie moet onder 3 struik worden gegoten.

  Antwoorden
 2. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Ik respecteer krenten echt. De beste variëteit is naar mijn mening krachtig, omdat het resistent is tegen vele ziekten en niet wispelturig is in zijn verzorging. Maar op een dag functioneerde Vigorous echter niet goed. En het gebeurde toen we in het voorjaar een sterke overstroming hadden. De struiken bleven een aantal dagen in het water en werden toen bedekt met echte meeldauw. Dit was de eerste keer dat dit hen overkwam. Wat te doen?

  Omdat ik probeer geen chemie toe te passen op de laatste kans, heb ik besloten om het te behandelen met een microbiële oplossing van Bessarab omwille van het experiment. Het is niet voor niets dat zoveel zomerbewoners hem loven. En het bleek dat hij het echt verdiende! Een paar keer heb ik de struiken behandeld en de ziekte verdween. Nu is dit medicijn ook bij mij in gebruik.

  Antwoorden
 3. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Blackcurrant heeft dit seizoen onverwachts een time-out genomen. Bessen stonden slechts op 2 struiken van een grootvruchtige late variëteit Dochka. En in de vroege variëteiten - verschillende bessen per struik. De conclusie ligt voor de hand: variëteiten met verschillende rijpingsperioden verwerven, om helemaal niet zonder gewas te zitten.

  En natuurlijk is het noodzakelijk om jaarlijks te snoeien en te behandelen voor ziekten, en om niermijten te bestrijden. Dit ongedierte draagt ​​tenslotte een gevaarlijke ziekte - de zwarte bes van badstof, wat leidt tot een volledig gebrek aan oogst.
  Maar de rode bes van de Uralskaya-schoonheidsvariëteit was bezaaid met robijnrode bessen, zodat drie families uit één struik werden geoogst. Ik moest het gewoon voor de vogels verbergen onder een dun afdekmateriaal zodat het gewas niet "wegvliegt".
  N. VORONTSOVA

  Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.