2 Reacties

 1. Nikolay ERMIKOV, Bryansk.

  Elk jaar aan het einde van de herfst graaf ik een sloot van 50-100 cm breed en tot 70 cm diep onder een fruitboom (langs de omtrek van de kroonprojectie). bevroor. Tijdens de winter vul ik het geleidelijk met voedselafval en besprenkel de lagen met een kleine hoeveelheid zaagsel en superfosfaat.

  In het voorjaar bedek ik het gevulde gat met aarde. Na een jaar of twee rot de inhoud en wordt het een uitstekende voeding voor de plant. Ik maak beurtelings dezelfde voedzame pitten klaar onder alle vruchtdragende bomen (ook in de zomer).

  Wintertuin dressing

  Antwoorden
  • OOO "Triest"

   De auteur biedt een originele manier om fruitbomen te voeden. Maar voor de meeste amateur-tuinders die ver van hun tuin wonen, is het behoorlijk bewerkelijk. Voedselresten naar de tuin brengen (vervoeren), sneeuw uitgraven, houten schilden verwijderen, ze dan weer bedekken met schilden en sneeuw is de kaars niet waard. Het is veel gemakkelijker om compost te bereiden en toe te voegen aan de grond rond de omtrek van de stamcirkel.
   Valery MATVEEV, doctor in de wetenschappen

   Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.