hoe 1

  1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

    Ik heb drie variëteiten die groeien: Kimberly, Lord en Zoned Harvest. De eerste was, dankzij het advies van tuinders, vorig jaar vrij gemakkelijk om met zaden te kweken. Het blijkt dat er niets ingewikkelds is in deze groeimethode, zodat ik tegen iedereen die er nog steeds aan twijfelt (evenals hun capaciteiten), gerust kan zeggen: ga ervoor, en alles zal voor je goed komen

    Ik zou graag iets willen zeggen over Harvest. De variëteit is pretentieloos, echt vruchtbaar, en de bessen zijn middelgroot, zoet en rijpen samen. Al mijn aardbeien groeien in hoge bedden, die ik altijd met stro mulch, zelfs in de herfst.
    In het voorjaar, zodra de aarde een beetje opdroogt, verwijder ik deze mulch op de paden, anders kunnen de bedden niet heel lang opwarmen. Vorig jaar heb ik geprobeerd de gangpaden te bedekken met naaldstrooisel. En pas toen begreep ik waarom zo'n "bedekking" van paden veel lezers in verrukking brengt: het onkruid is volledig overstemd en het strooisel zelf is volledig aan het rotten, en daarom blijft het aan het einde van het seizoen alleen nog om het te verzamelen - en hier is de kant-en-klare compost!

    Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.