hoe 1

  1. Alexander Bryansk

    Ik kweek tomaten in een kas. Ik geef ze twee keer per week vrij overvloedig water, maar om een ​​hoge luchtvochtigheid te voorkomen, ventileer ik de kas constant. Ik ben heel voorzichtig met de bladeren en verwijder ze alleen als er verdikking is, als ze de grond raken of als er een soort ziekte op is verschenen. Omdat de bladeren overtollig vocht verdampen, sturen we het, nadat we ze op onredelijke wijze hebben verwijderd, naar de vruchten, waarvan ze het teveel laten barsten.

    En ik zou ook uw aandacht willen vestigen op een belangrijke nuance die gepaard gaat met het voeren van tomaten met een oplossing van kippenmest. Van zo'n traktatie beginnen stengels en bladeren zich actief te ontwikkelen op de struiken, ten koste van het verschijnen van eierstokken. Daarom voer ik de tomaten, naast de oplossing van kippenmest, altijd met volledig uitgebalanceerde meststoffen met macro- en micro-elementen. Nou, nu een paar woorden over de toprot van de vrucht. Het optreden van dit ongeluk duidt op een gebrek aan calcium. Het kan worden aangevuld door tijdens het graven in de herfst dolomietmeel toe te voegen.

    Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.