hoe 1

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Mijn herhaalde pogingen om ze te laten groeien, liepen op een mislukking uit. De zaailingen die in de ruggen onder de lutrasil waren geplant, wilden koppig niet groeien. In onze omgeving blijft de grond ondanks het zonnige weer lang koud. Vorig jaar heb ik geprobeerd ze anders te telen.
  Ik vulde oude, lekkende emmers met humus, aarde, as en oude bladeren. Ik heb ze in een kas geïnstalleerd, waar ze goed werden opgewarmd door de zon. Half mei plantte ik er zaailingen in. Het resultaat mag er zijn! We aten onze paprika's voor het eerst!

  De voordelen van deze methode liggen voor de hand: de paprika's die in de opgewarmde grond werden geplant groeiden onmiddellijk, de vervelende behoefte om te graven en onkruid verdween en het waterverbruik tijdens het irrigeren daalt.

  De paprika's droegen vrucht tot de vorst. Agapovsky-variëteit. Dit voorjaar heb ik aarde uit emmers op polyethyleen gegoten, humus, verse aarde, as toegevoegd en de emmers opnieuw gevuld. De zaailingen schoten wortel en gingen samen in groei. De oogst is super!

  Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.