hoe 1

 1. Eleanor

  Ooit brachten mijn zoon en vrouw me een aardbeienstruik met een Selva-wortel.
  Mijn zoon en ik plantten Selva op een hoog bed, in het midden, met kunstmest, aan de zonnige kant - alles, zoals de vrouw schreef. Gegoten, en een week later schoot onze struik wortel en bloeide met witte bloemen. Ik gaf weer water en ging groenten planten in de kas, en mijn zoon roept:
  "Mam, kijk, er zijn twee lange kleine wortels bij de struik." Ik kwam kijken: antennes aan beide kanten. Ik was blij verrast.
  Ze trok aan de linker rank, maakte met mijn handen een groef in de grond en stopte de rank erin. Toen gaf ze deze groef water, goot wat aarde uit en sloeg het met haar hand dicht. Ik deed hetzelfde met de juiste snorhaar, en toen groeiden er twee groene twijgen uit de moederstruik.
  Als resultaat heb ik vier aardbeienbedden uit één struik geplant, met een snor voor reproductie! Elk van de struiken groeit

  en vrucht dragen. De bessen zijn rood, zoet, aromatisch, groot. En we hebben genoeg te eten, en ik heb veel jam gemaakt, iedereen heeft het - zowel familieleden als vrienden, en zelfs verschillende blikjes verkocht. Het was erg handig: het pensioen is niet genoeg, hoewel ik mijn hele leven heb gewerkt. Mijn man stierf aan verwondingen opgelopen in de oorlog, ik heb drie kinderen alleen grootgebracht.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar