1

hoe 1

  1. Olga en Elena BARINOV. Vologda

    Lange tijd wilden mijn zus en ik duindoorn kweken op de site, en nu zijn we eindelijk samen. Omdat we geen zelfbestoven kerstboom konden krijgen (in de kwekerij was de prijs hoog en niemand verkoopt hem op de markt), kochten we twee zaailingen - een 'jongen' en 'een meisje' (ze kosten trouwens minder dan één kerstboom). Ze schoten wortel, gingen groeien en toen besloten we nieuwe bedden voor radijs te maken. De groentetuin is klein, dus besloten ze om ongeveer drie meter van de duindoorn de grond op te graven. Wat? De afstand lijkt redelijk te zijn. Maar toen we begonnen te werken, zagen we dat onder de schoppen alle lange wortels overkwamen. Nou, we hebben ze afgesneden.

    En pas nadat het duindoorn "meisje" begon op te drogen, realiseerden we ons wat we hadden gedaan. Je zou niet denken, toen we deze wortels in de grond zagen, waar er - het werk is in volle gang, we een hap van het bit hebben genomen, we moeten het plan vervullen ... Dus we hebben voldaan en overtroffen ... Nu zullen we op zoek moeten gaan naar een paar voor onze "jongen" in het nieuwe seizoen.

    Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.