1

hoe 1

  1. Antonina

    Ik hou heel veel van bloemen, dus ze groeien overal in mijn landhuis. Vrienden grappen: het zou beter zijn om aardappelen en komkommers te verbouwen, en zelfs dan zou het nuttiger zijn. En ik antwoord: groenten voor de maag, maar ik heb het nodig voor de ziel. Maar onlangs ontdekte ik dat er voordelen zijn aan bloemen, en zelfs wat!
    De geur van rozen, vooral donkerrode, is goed om de zenuwen te kalmeren. Het is genoeg om 15-20 minuten naast hen te zitten, en de opwinding neemt af. En toen ik eenmaal hoofdpijn had, had ik gewoon de kracht niet. Analgin, zoals het geluk zou hebben, werd niet gevonden in de EHBO-doos van het land. Geleid door mijn intuïtie plukte ik een paar rode rozenknopjes, ging op de bank liggen en bracht ze op mijn gezicht aan. De actie bleek gewoon ongelooflijk te zijn - de hoofdpijn was weg! Ik heb deze procedure verschillende keren herhaald en aanbevolen aan mijn buren - het resultaat was altijd positief.

    antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar