hoe 1

 1. Daria. Saratov

  Ik wil je vertellen over een andere exotische plant die ik dit jaar heb gekweekt. Het gaat om een ​​zwarte tomaat (foto 1). Laten we eens kijken of het zo zwart is als de fabrikant beweert door een afbeelding op de zaadverpakking te printen (foto 2). Na het bewonderen en betalen van een "interessant" bedrag voor vijf zaden, kocht ik zwarte tomaten. De kiemkracht was 100%. De struiken begonnen snel te groeien en al in mei verhuisden ze naar de tuin. In mijn geval bleek de tomaat een onbepaald type groei te zijn, waarvoor een kousenband en knijpen nodig waren (foto 3).
  Van deze vijf struiken heb ik een enorme hoeveelheid tomaten verzameld, veel rondgedraaid (foto 4) en uitgedeeld. Alles gaat goed. Alleen zijn ze nu zwart, terwijl ze nog onvolwassen zijn: de huid is zwart en het vlees is groen.
  Ze groeien in clusters (foto 5). Iedereen die ze ziet is bewonderenswaardig, maar in biologische rijpheid beginnen de tomaten rood te worden en er blijft een klein beetje over van de voormalige glanzende zwartheid (foto 6).
  Natuurlijk is de fabrikant misleidend over de kleur van het fruit, maar gezien de hoeveelheid oogst en uitstekende immuniteit tegen ziekten, heeft dit ras veel meer voordelen.

  En ik zal blijven zoeken naar interessante hybriden en mijn kennissen verrassen, hoewel ik de beproefde variëteiten niet zal weigeren. Ik ben er zeker van!
  Aan u, beste tuiniers, wens ik u succesvolle experimenten, want de verwachting van een wonder in de tuin is zo opwindend!

  Groeiende tomaten met zwarte vruchten (FOTO) - planten en verzorgen

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar