1

hoe 1

  1. Lydia

    Ik zal mijn ervaring met het planten van aardappelen delen.

    Ik graaf gaten met een tussenruimte van 40 cm en doe in elk een klein hoopje kippenuitwerpselen en een handvol gehakte schillen van sinaasappels, mandarijnen en bananen die in de winter zijn gedroogd. Dan gooi ik er een handvol as in, leg ik de knollen neer en besprenkel ze met aarde. Ik kruip twee keer in elkaar zodat de ruggen zo hoog mogelijk zijn. Vorig jaar heb ik geprobeerd om een ​​klisblad over de reeds geladen organische stof in de gaten te gooien, die ik licht besprenkeld heb met aarde. Het leek mij dat de oogst beter was. Ik heb geen haast om tot eind september aardappelen te rooien - laat het beter groeien. Favoriete variëteiten van Latona, Adretta, Kiwi en Lorkh.

    Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.