2 Reacties

 1. Antonina Galushko

  Waarmee Fitosporin wordt gemengd
  Onlangs las ik dat als je Baikal-EO mengt met turfoxide, en Fitosporin met Ecosil of Epin bij het toevoegen, het resultaat veel beter zal zijn. Welke biologische producten kunnen en moeten in het algemeen worden gemengd? Hoe doe je het correct?

  Antwoorden
  • OOO "Triest"

   - In feite kan bij het mengen van deze medicijnen het resultaat zowel positief als negatief zijn. Vaak worden medicijnen alleen gemengd om verwerkingstijd te besparen, om zogezegd twee vliegen in één klap te slaan.
   Als we het hebben over andere biologische producten, dan mogen biologische producten op basis van hooibacil (Alirin-B) niet gemengd worden met medicijnen op basis van de trichoderma-schimmel (Trichocid). Het is beter om Tricho-Dermin aan de grond toe te voegen en Fitosporin op het blad te gebruiken.
   Baikal, Bitoxibacilline en Gaupsin hoeven niet te worden gemengd met Tricho-Dermin.
   Bitoxibacilline kan worden gemengd met Fitosporin en groene zeep - er zal een uitstekend effect zijn.
   Fitosporin kan worden gemengd met boorzuur, wat ook het verwerkingsresultaat zal verbeteren.

   Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.