hoe 1

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Ik bijvoorbeeld, hoewel ik met veel interesse verslagen lees over experimenten met het telen van aardappelen, geef ik de voorkeur aan een al lang bewezen methode die slechts licht gemoderniseerd is om aan mijn gewoonten te voldoen. Laten we de overloop nemen - ik breng het onder de schop door. Maar onder welke? Niet onder een bajonet, zoals gebruikelijk, maar onder een grote schop. Waarom?

  Het is breder dan de eerste en daarom kiest het de grond beter: als resultaat kan ik gemakkelijker werken en zijn de gaten groter.
  En omdat ze groter zijn, wordt er meer kunstmest voor zaadknollen in geplaatst. Dat is gewoon over haar en ik zal het je vertellen.
  Het is een mengsel van humus, compost, as en minerale fosforhoudende meststoffen. Alle ingrediënten worden grondig gemengd in een oude bak en over de gaten verspreid - in een pot van een halve liter van het resulterende mengsel plus een handvol uienschillen. Dan giet ik een halve liter water in elk gaatje.

  Wat betreft de voorbereiding van plantmateriaal, dan doe ik het zonder enige zin: ik bereid de zaden voor op het planten, net als iedereen: ik selecteer de knollen, haal ze uit de kelder, breek alle spruiten af ​​voordat ik ze leg om te ontkiemen (anders extra stengels groeien niet), vernalisatie uitvoeren en verwerken met groeistimulerende middelen. Voor het planten heb ik grote knollen in stukjes gesneden. Verdere verwerking van het aardappelperceel - wieden, harken, mulchen. Overigens gebruik ik voor het wieden alleen schoffels, de vlaksnijder is al lang weggegooid.

  Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.