3 recensie (s)

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Groenbemester is een sterke meststof, dus het is belangrijk om het niet te overdrijven. Als er te veel groene massa is, ploeg dan niet alles, maar laat het op de mulch liggen. Ik leg het gras altijd op de bedden en in een dikke laag - ongeveer 10 centimeter.Het zal helpen om de grond vochtig te houden, het onkruid te verpletteren en de grond te verrijken met humus, omdat regenwormen broeden in de mulch. Let op de slakken, maak je geen zorgen: ze voeden zich met verdord gras en raken de hoofdplant niet aan.
  En het gebeurt dat na het ploegen en na de mulch de greens achterblijven. Ze heeft een directe weg naar compost.
  Ik wil ook degenen adviseren die voor het eerst een tuin hebben gekocht. Natuurlijk wil ik zo snel mogelijk mijn groenten eten, maar je kunt beter een jaar volhouden.

  Beplant eerst de hele tuin met groenbemester.
  Ze zijn als medicijnen, als voedsel voor de aarde, het wordt alleen maar gezonder. Je verliest een jaar, maar de tweede keer zul je me bedanken voor het advies - alle buren zullen jaloers zijn op je oogst.

  antwoord
 2. Irina Sarviro

  Waarom zijn groenbemesters zo nuttig en zijn ze zo goed als waarover wordt geschreven?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   - De geteelde groenbemester bestaat voor ongeveer 5% uit mineralen en voor 95% uit koolstofdioxide, lucht en water. Door eraan te ruiken, brengen we bijna 20 keer meer nuttige stoffen binnen dan de planten uit de grond haalden. De hoeveelheid voeding die zich na de afbraak van groenbemester in de grond zal vestigen, verandert echter praktisch niet. Wat bijvoorbeeld koolzaad van haar afnam, keerde toen terug.
   Het voordeel is hier anders. Organische resten zijn voedsel voor micro-organismen, wormen en andere “levende wezens” in de bodem. Kanalen van rotte wortels verbeteren de vochtcapaciteit en het ademend vermogen van de aarde. Een deel van de kooldioxide wordt opgenomen door de wortels (in opgeloste vorm) en bladeren van uw huisdieren op de site. Een ander deel ervan zet de mineralen van de bodem om in een door planten opgenomen vorm. Al het bovenstaande en verhoogt de vruchtbaarheid.

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar