2 recensie (s)

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Gekonfijte pompoenen zijn oranje en zoet, weinig zaden. Courgette: Ik kweek een verscheidenheid aan Tsukesha.

  antwoord
 2. Galina KOLOSOVA

  Vorig jaar heb ik oude bomen ontworteld - en er was een mogelijkheid om de tuin een beetje uit te breiden. Ik sneed de graszoden af ​​en stapelde gras langs het hek. Ze droeg ook het gras daar na het wieden van de bedden. In de herfst besprenkelde ik deze hoop met 15 cm aarde, morste de resten van de toorts en kruidenpuree en bedekte het losjes met een film. Een jaar later schepte de man de grond op deze plek. Het bleek dat de graszoden en het onkruid compost werden.

  Zaaide in dit gebied de zaden van pompoen en pompoen. De planten kwamen snel tevoorschijn en begonnen actief te groeien. Het is opmerkelijk dat de bladeren enorm en in grote aantallen groeiden. Ik heb al besloten dat de aarde oververzadigd is met stikstof en ik kan niet wachten op de oogst, maar nee. En de pompoenen zijn gegroeid, en er was geen reden om te klagen over de oogst van courgette!

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar