hoe 1

 1. Z. NIKOLAEV

  In de zomer heb ik vaak problemen met mijn voeten - de huid wordt ruw en er verschijnen scheuren op de hielen. Waar ik ze ook mee heb ingesmeerd - ik kocht verschillende crèmes en gebruikte apotheekzalven, ik zal niet zeggen dat alles tevergeefs was, maar het duurde niet lang. En toen kwam ik er per ongeluk achter dat een van mijn vrienden een boog gebruikt.

  Ik besloot het ook te proberen. Ik haalde witte uien door een vleesmolen en bracht deze pap aan op schone en droge voeten. Ik hield het 2 uur vast en smeerde het toen in met zonnebloemolie. Ik voelde bijna onmiddellijk verlichting en nu helpt deze remedie me al meer dan een jaar.
  Ik behandel ook bronchitis met mijn kleindochter met uien.
  Om dit te doen, neem ik een halve kilo ui, anderhalve glazen suiker en 2 el. ik. honing, giet een liter water en kook gedurende 3 uur op laag vuur. Ik geef haar 1 eetlepel te drinken. ik. voor de maaltijd 4 keer per dag. Helpt heel snel.
  Als ik bollen gebruik voor de behandeling van benen, dan plant ik voor mijn kleindochter speciaal een apart bed, dat ik bemest met één rottende mest. En om de oogst goed te laten zijn, moet ik voor het planten de sevok uitzoeken en 12 uur in warm water laten weken. En ik voeg altijd een beetje kaliumpermanganaat (lichte oplossing) toe aan het water. Dankzij deze simpele maatregelen ontkiemt mijn ui zeer snel en wordt niet beschadigd door parasieten. En natuurlijk probeer ik elke week het bed te wieden, anders verstopt het onkruid de uien.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar