hoe 1

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  lees het artikel van A.P. Kunitsyn "Roots moet ademen" en besloot deel te nemen aan de discussie over dit onderwerp.

  Om de wortels te laten ademen, moet er zuurstof aan hen worden toegevoerd, en hiervoor is het noodzakelijk om de grond bij de tomaten los te maken - dan zal er geen korst zijn die voorkomt dat lucht binnendringt. Hilling is ook verplicht, vooral na topdressing, omdat het vocht vasthoudt en de plant voedt.
  Het is beter om zaailingen dieper te planten, met 5-8 cm op het oppervlak.Wanneer het wortelstelsel begint te groeien, verschijnen er extra wortels op de begraven stengel van de plant - hierdoor zal de voeding toenemen.
  Stiefkinderen: ik laat er maximaal drie achter, ik knip de rest uit en zet ze in water - binnen een week verschijnen er wortels en je kunt ze in de grond planten - de oogst zal goed zijn.
  Tamara

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar