2 recensie (s)

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  lees over de nematode. Ik wil iedereen die ze "kreeg" advies geven: plant een olieradijs. Witte mosterd weert ook goed ongedierte. Plant het waar aardappelen voor volgend jaar waren gepland, en je zult geen Phytophthora, korst of ritnaald hebben. Ik plant de mosterdmassa ook in uienbedden, het resultaat is ook uitstekend.
  Ik wil de aandacht van beginners vestigen dat je op verschillende manieren groenbemester moet zaaien.
  In het voorjaar de zaden dik zaaien zodat de greens als een muur staan, en minder vaak in de winter.
  Plant groenbemesters onder vroege teelten in de herfst en onder late teelten in het vroege voorjaar.

  Al begin augustus zaai ik lupine, haver met wikke, mosterd, radijs, bonen en erwten. Ze slagen erin om op te groeien voor het begin van de vorst, en van één "vierkant" krijg ik tot 700 g sperziebonen en mosterd - tot een kilogram!

  antwoord
 2. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Ik kweek al jaren aardappelen op mijn perceel en ondanks de typische problemen ben ik altijd tevreden over de oogst. Die is de afgelopen jaren afgenomen. Ik zal niet zeggen dat er nieuwe ziekten zijn verschenen of dat er meer plagen zijn - alles is hetzelfde als voorheen. En de oogst daalt jaar na jaar. Ik snap niet waarom!

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar