1

hoe 1

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Ik besloot over tomaten te schrijven. Ik hou van experimenteren, dus kweek ik constant nieuwe soorten. Familieleden en kennissen komen me aan het einde van het seizoen bezoeken, als bij een tentoonstelling, en elke keer dat ze verrast zijn, schrijven ze de namen van nieuwe producten op.
  Vorig jaar heb ik veel cherrytomaten gekweekt, mijn kleinkinderen zijn er dol op. Naast het bekende Balkonwonder, Roodkapje en Cio-Cio-San heb ik Bull's Eye, Raisin, Parrot, Yellow Cherry en Cafe Bule geplant.

  Bull's eye - rode, ronde vruchten. Rozijnen - een vroege variëteit, goed bewaard, enigszins langwerpig fruit, Papegaai - ideaal voor een kas, Gele kers - een vruchtbare variëteit, hoewel het slecht wordt bewaard, Cafe Bule - bruinrood fruit, een interessante peervormige vorm.

  Dit jaar zaaide ik variëteiten met zwarte vruchtkleur voor zaailingen: Black Moor, Ashdod, Black Prince. Laten we eens kijken wat er groeit.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar