1

hoe 1

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  HOE TE VECHTEN MET COW-SHOW IN HET HUISHOUDELIJKE PERCEEL?

  Berenklauw is een gevaarlijke plant die zeer ernstige brandwonden kan veroorzaken als het sap op de huid komt.

  Je kunt op verschillende manieren met koeienpastinaak omgaan, we zullen de meest effectieve beschrijven.
  De eenvoudigste, maar ook de minst effectieve, is eenvoudig maaien. Het is noodzakelijk om jezelf te wapenen met beschermende kleding en regelmatig de pastinaak van de koe af te maaien, zodat deze niet goed groeit, met als gevolg dat de kracht ervan zal uitdrogen en de pastinaak van de koe zal sterven. Tegelijkertijd is het het veiligst om te maaien met een gewone, en niet met een zeis, die giftig berenklauwsap kan rondstrooien.
  De tweede optie is om maaien te combineren met graven of ploegen van het terrein, d.w.z. na het maaien ook alle plantenresten met een schop of ploeg harken, ook met overall, anders zijn brandwonden niet te voorkomen. Hier moet je ook maaien met een gewone ijzeren zeis, of een maaier gebruiken die aan een tractor is bevestigd.
  Welnu, de derde optie, de meest effectieve, is het maaien, ploegen en bewerken van de grond met een krachtig herbicide met continue actie. Het is niet altijd mogelijk om de eerste keer een goed resultaat te behalen, soms is het nodig om meerdere behandelingen uit te voeren.
  Zoals alle andere methoden die op internet worden beschreven, zullen ze veel minder nuttig zijn.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar