hoe 1

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Handige tuintips
  Ik rooi nooit stronken van oude bomen in de tuin - waarom zou je tijd verspillen als je gewoon een gat in de stronk kunt maken en er een glas salpeter in kunt gieten? Voor het volgende seizoen hoef je alleen maar het stof weg te gooien.
  Zodat de geur van de mesthoop de buren niet stoort, heb ik er lavendelhulst omheen geplant - het is koudebestendig en zeer decoratief. Bovendien groeit alsem op mijn site, het is erg verfrissend en de stengels zijn uitstekende bezems voor de stoomkamer!
  Gooi geen theeblaadjes weg, droog en bewaar voor het planten van uien. Breng het onder elke bol aan en de oogst zal je verrassen.
  Om de tuin te verlevendigen, gebruik ik verschillende lampen zoals kerstboomslingers, en in elke hoek van de tuin klopt een kleine fontein in de zomer. Met verschillende soorten sproeiers kunt u verschillende configuraties van verstuivers maken - gestapeld, pinwheel, borrelende geiser, enz.
  Voor degenen die in het weekend naar de datsja komen, volstaat het om, om vocht vast te houden, een laag kranten met water te bevochtigen en tussen de bedden te spreiden en ze met stenen aan te drukken.
  Klompen aarde over de nertsen van regenwormen - coprolieten - moeten op een hoop worden geharkt, er een gat in maken en de rest van de melk uit de zakken daar dagelijks gieten. Wormen kruipen snel op zo'n lekkernij en tegen de herfst heb je een uitstekend substraat voor zaailingen. Bovendien kun je minstens elke dag nieuwe coprolieten aan de hoop toevoegen.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar