2 recensie (s)

 1. Galina Kurdzhieva, Krasnodar-gebied

  Bij een gehuurde oude jam, ongeschikt voor eten. Ik heb ergens gehoord dat het als topdressing gebruikt kan worden als je het verdunt met water en daarmee de planten onder de wortel en langs het blad water geeft. Ik heb een paar vragen: kan deze oplossing op droge grond worden bewaterd? Zal dit voedsel mieren aantrekken? In welke verhouding is het correct om de jam te verdunnen?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   Beste Galina! Zowel jam als sera voeden de plant niet, hun wortels nemen ze niet op. Maar als de bedden met aanplant worden gemulleerd met organisch materiaal (veegras, hooi, gebladerte, compost) en gemorst met 5-10 keer verdunde jam, dan zullen nuttige bodembacteriën en schimmels scherp worden geactiveerd, ze zullen je planten voeden en alle wortelrot vernietigen.

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar