hoe 1

  1. E. Lifar Primorsky Krai

    Mijn bedden met aardbeien zijn smal -1,5 m. In het begin hield ik de rijen aan. Maar op de een of andere manier liet ik het zijn gang gaan en mijn aardbeien "losten". Als resultaat - een stevig tapijt, en om eerlijk te zijn, ik was te lui om weer rijen in het tapijt te slaan of ze in een struik op een ander bed te planten.

    Ik sneed stroken ter breedte van een gewoon vel schrijfpapier van dakleer, oud linoleum, zeildoek en 'sleepte' het tuinbed ermee voor de winter. Daarna bedekt met gras. In het voorjaar heb ik de strepen niet verwijderd. In de zomer tussen hen was de oogst goed, de bessen rotten niet, zoals bij een verdikte, pardon, verwaarloosde aanplant.
    De volgende zomer, ten tijde van de vorming van de snor, verwijderde ik de strepen en wortelde de snor op de lege plek, vormde nieuwe rijen. Tegen de herfst werden de planten sterker en voor de winter bedekte ik ze opnieuw met dakleer en gras. In het voorjaar heeft hij de schuilplaats verwijderd en de stroken over de vruchtdragende rijen van vorig jaar getrokken. Nu is het hun beurt om af te sterven en voedsel te geven aan de wortels van de "acterende" rijen. Door de strips periodiek te verplaatsen, bevrijd ik mezelf gedeeltelijk van het werk. Natuurlijk vergeet ik voeding en ander preventief werk niet.

    antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar