hoe 1

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Aalbessen beschermen tegen teken: kokend water helpt

  Het is tijd om een ​​preventieve aanval uit te voeren op een ongeluk dat zich al begin april zal manifesteren. We hebben het over een aalbesknopmijt.
  Een van de effectieve activiteiten op dit moment is water geven.
  bessenstruiken met kokend water. Wees niet bang voor het woord "kokend water"! Terwijl we het in een gieter gieten en in de tuin afleveren, daalt de watertemperatuur tot ongeveer 80 graden. - dat is wat je nodig hebt. Struiken voor verwerking is het beter om spa te binden
  gatom om het waterverbruik te verminderen en het effect te versterken. De beste tijd om te werken is wanneer de sneeuw begint te smelten in de bessentuin. Wanneer de nieren opzwellen, is het te laat om te verwerken.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar