hoe 1

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Boyd's miniatuurwilg is een natuurlijke hybride die voorkomt in Schotland. Aangenomen wordt dat I. Woolly en I. Mesh zijn "ouders" zijn geworden. Beide zijn inboorlingen van de hooglanden en toendra, groeien op rotsachtige plaatsen, langs de oevers van beekjes, in de buurt van gletsjers.
  Ik heb een wilg geplant aan de zuidoostkant van de rotstuin.
  Ik voegde steenfragmenten, grind, steenslag toe aan de landingskuil met zanderige tuingrond.
  De boom groeit in de buurt van een vijver. In het hete seizoen helpt een vijver de luchtvochtigheid op peil te houden. Maar bij extreme hitte is het noodzakelijk om extra water te geven.
  Ik mulch de stamcirkel met kleine chips. Mulch beschermt de wortels tegen oververhitting en uitdroging, maar ook tegen onkruid.
  Ik voer niet. Voldoende voeding van rottende mulch.
  Bovendien verberg ik me niet. In de late herfst of het vroege voorjaar voer ik alleen sanitair snoeien uit. De wilg hoeft niet gevormd te worden, omdat de boom van nature een compacte kroon heeft. Gedurende 6 jaar in de tuin werd hij slechts 45 cm hoog en niet meer dan 30 cm breed.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar