hoe 1

  1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

    Ik werd verliefd op komkommerrassen Druiven en Petrovsky met vergelijkbare kenmerken.
    En elk jaar in de herfst graaf ik verschillende struiken paprika op en breng ze het huis binnen en verplant ze in emmers. Deze ervaring is al drie jaar succesvol. Peper blijft groeien en vrucht dragen, alleen de vruchten worden iets kleiner, maar behouden hun aroma. Kuzya-variëteit is mijn favoriet!

    Dit jaar heb ik nieuwe paprika's die in emmers groeien, wachtend op de oogst. En de peper, afgelopen herfst in de emmer getransplanteerd, bloeit al en vormt een eierstok. Samen met hem groeien goudsbloemen in een pot en bloeien ze al. En ze verhuisden daar samen met peper uit dezelfde tuin.

    antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar