2 recensie (s)

 1. Anna ROMANOVA, Orekhovo-Zuevo

  Waar zet je het onkruid:

  De meesten van ons composteren onkruid wiet. Een goede optie, want in het komende seizoen kan de resulterende organische stof worden gebruikt om de site te bemesten. Wel is bekend dat tijdens het composteren een deel van de stikstof ontsnapt. Bovendien wordt een deel van de nuttige zouten uit de compost gewassen. Maar als onkruid, gemaaid gras, gezonde stiefkinderen en andere groene massa worden geplet en met water in een vat worden gegoten (1: 1), dan zullen de meeste voedingsstoffen in de infusie zitten.

  Door mijn aanplant te voeden met deze groene meststof (1:10), gebruik ik plantresten niet alleen vollediger, maar ook sneller, zonder te wachten tot ze in het volgende seizoen compost worden.
  Deze wetenschap werd mij en mijn man geleerd door een van de bekende agronomen. We passen het al enkele jaren met succes toe in de praktijk.

  antwoord
 2. Alexey

  We hebben een groot perceel, onze handen bereiken gewoon niet de verre hoeken en de leeftijd is voelbaar. In de trein zei een vrouw dat ze ongebruikte plekken had opgegraven en een soort magisch mengsel had gezaaid dat onkruid verdringt. Het bevat bloemen - eenjarige en vaste planten - en enkele planten. Nu bloeit alles met een tapijt, er is geen oerwoud van onkruid. Kun je ons meer vertellen over dit interessante kruidenmengsel?

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar