2

2 recensie (s)

  1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

    Ik rol gebarsten wortelen op voor de winter en voeg ze toe aan soepen, wokgerechten en hoofdgerechten. Voor 1 kg wortelen - 1 eetl. zout en tafelazijn. Ik rasp de wortels op een middelgrote rasp met zout. Ik vul schone, droge potten met de voorraad tot aan de hangers. Verdeel de azijn gelijkmatig. Zet de potten in een pan met kokend water, zodat de vloeistof 2/3 van de potten bedekt. Ik steriliseer gedurende 40 minuten. Ik rol het op en wikkel het in totdat het afkoelt. Ik bewaar het gekoeld.

    antwoord
  2. Olga SKAPTSOVA. Brest:

    Ik was de gebarsten wortelwortels, schil ze, snij ze van onder en boven af, verwijder gezwellen en kleine wortels. Ik laat het twee uur in koud water weken. Daarna rasp ik het op een grove rasp. Ik doe het in kleine zakjes en vries het in. Eén zo'n pakket is een portie soep of een tweede gang.

    antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar