2 recensie (s)

 1. Alexander Viktorovich, dorp Verzilovo, regio Moskou

  WILLOW DROOGT WAT KAN IK HAAR HELPEN?

  Ik heb een heel mooie boom die groeit: een krulwilg (of treurwilg). Ik heb het uit een takje gekweekt. De takken begonnen uit te drogen, elke week meer en meer. Ik heb de droge bijgesneden, maar de droogte blijft zich verspreiden. Ik besloot één stam uit te zagen (er zaten allemaal droge takken aan), toen ik een dikke tak afzaagde, leek het alsof het hout leefde. Is het nog steeds de moeite waard om een ​​​​stam af te snijden met drogende takken? Kan deze boom gered worden?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   Beste Alexander Viktorovitsj! Alles wat opdroogt zou ik afsnijden. Eenmaal uit een tak gegroeid, zullen er gezonde, sterke scheuten uit de onderkant van de stam komen. Van dezelfde soort.

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar