hoe 1

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  In april begin ik mijn planten (cactussen, hoya's, gloxinia, streptocarpus, enz.) Naar een glazen loggia aan de oostkant te brengen, waar ze de hele zomer doorbrengen. Daar leg ik ook zaailingen van eenjarige planten om uit te harden.

  Ik VECHT TERUG
  Door de ramen vrijwel constant open te laten staan ​​voor ventilatie heeft men te maken met ongenode gasten (witte vlieg, trips). Ook kunnen planten schaalinsecten, spintmijten infecteren.

  Een cocktail van biologische preparaten helpt ongedierte te bestrijden: Fitoverm + Bitoxibacilline + lijm, bijvoorbeeld Liposam. 's Avonds besproei ik de planten (evenals de bak en de vensterbank) van alle kanten, dek af met een zak en doe het licht uit. Na 2 uur verwijder ik de shelter. Ik herhaal de behandeling 3 keer met een interval van 5-7 dagen.

  Makkelijk te gebruiken sprays op basis van Dolmatische kamille. Deze natuurlijke remedie werkt snel, het hoeft niet te worden verdund, wat betekent dat u direct kunt reageren op het verschijnen van ongedierte.

  Van de chemicaliën is Ak-Tara mijn onmisbare assistent, maar ik besproei de planten niet, maar mors alleen de grond. Na 20 dagen herhaal ik het water geven.
  Galina RAINCHIK, Krasnojarsk

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar