hoe 1

 1. Valentina Shishlyannikova, Abakan, Republiek Khakassia

  Ik kweek een verscheidenheid aan groenten, inclusief bladgroenten. Verschillende soorten salades hebben zich stevig op mijn bedden geregistreerd. Ze zijn goed voor de gezondheid, hun bladeren bevatten een grote hoeveelheid vitamines, minerale zouten en organische zuren. Maar dit jaar maakte ik voor het eerst kennis met spinazie.

  Begin mei zaaide ze spinaziezaden op een afstand van 8-10 cm van elkaar, met een afstand van 15-20 cm tussen de rijen.
  Zaailingen verschenen vrij snel. Ik zorgde meestal voor ze: gewied, een beetje losgemaakt. En omdat spinazie een vochtminnende plant is, werd hij op zonnige dagen overvloedig bewaterd.
  Zodra de bladeren opgroeiden, begon ik ze te gebruiken bij de bereiding van salades en voegde ik ze toe aan groentestoofpot. Een maand later begon spinazie kleur te krijgen. Op dit moment hoopt oxaalzuur zich op in de bladeren, dus ik heb het niet gegeten. Ik besloot om op een goed verlichte plaats nog een bed te zaaien, de zaden die ik over had van de vorige zaai.
  Na een tijdje verschenen er bladeren. Toen ze groter werden, besloot ik ze te snijden en in te vriezen, aangezien vers ingevroren spinazie 3-5 maanden houdbaar is. En dit betekent dat u uw lichaam in de winter van vitamines kunt voorzien. Spinazie is een zeer nuttige bladgroente, dus volgend jaar krijgt hij tastbaar een verblijfsvergunning op mijn site.

  De voordelen van spinazie en het milieuvriendelijk telen - op biologische producten

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar