2

2 recensie (s)

  1. Lyubov Ivanova, op. Zarechnoye, regio Omsk

    In mei rijpen bij mij de eerste Courage hybride komkommers gekweekt in een onverwarmde polycarbonaat kas. Ik plant zaailingen vroeg en plant ze vroeg in de kas.

    antwoord
  2. Ludmila Kruchinina

    Mijn favoriete groente is komkommer, ik kweek het al 50 jaar. Ik begon met een kleine kas, nu zijn er verschillende kassen in het land, waarvan er één "gewijd" is aan komkommers. In de loop der jaren heb ik tientallen variëteiten geprobeerd, er waren veel geluk en problemen. Een paar jaar geleden verhuisde mijn vriend naar Siberië en stuurde in een envelop met een brief drie zaden van Siberische slingerkomkommers. De eigenaardigheid van de variëteit is dat de vruchten aan wimpers hangen, als slingers, van klein formaat, er zijn er veel, ze smaken zoet. Planten verdragen koude nachten, teveel of gebrek aan vocht. Ik kom zelf uit de stad Kamensk-Uralsky, maar woon in de regio Leningrad. Het lijkt mij dat ik een soort magische band heb met Siberië, net als mijn komkommers.

    antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar