2 recensie (s)

 1. Margarita Mukhina

  Dit jaar hadden we een vreselijke tijd: bladluizen namen alles over. We lezen op internet wat er gedaan kan worden. Ze schrijven: lieveheersbeestjes zullen je redden. Voor de lol doe ik een verzoek in de browser: "Koop lieveheersbeestjes." En wat denk jij? Ze worden daadwerkelijk verkocht, en wel door officiële, serieuze gewasbeschermingsorganisaties. 10 koeien – 1000 wrijven. Wat als je voor honderd gaat?!

  Kondigde de gezinskosten van bladluisbestrijders aan. De zuster zegt: “De koeien voor deze prijs zullen zelf beschermd moeten worden! Vogels die ernaar jagen, zullen moeten worden neergeschoten.”
  We besloten dat we alle bladluizen zelf zouden doden.

  antwoord
 2. Antonina Medvedeva, art. Platnirovskaja, Krasnodar-gebied

  INfusie TEGEN bladluizen met uw handen

  Ik neem een ​​handvol droog duizendblad en een tak alsem, giet kokend water (ongeveer 1 liter). Ik kook ongeveer 10 minuten. Ik sta erop 2-3 uur, ik kweek in 5-7 liter water. Ik bespuit de planten met de resulterende oplossing.
  Ik hoop dat deze methode jou ook zal helpen.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar