2 recensie (s)

 1. Ekaterina Semenovna, Voskresensk, regio Moskou.

  Tomatenzaailingen zijn dun, de stengels zijn dun, zoals draden. Er lijkt voldoende zon te zijn. Ik heb het gevoed met humusmest, maar het hielp niet. Wat moeten we doen?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   Beste Ekaterina Semyonovna! Er kunnen veel redenen zijn. Vanaf begin maart is er altijd niet genoeg licht; pas in april is er voldoende licht op de vensterbank. Stilstaand water en koude vensterbank. Het is te warm in de kamer - de zaailingen groeien snel, maar ze hebben niet genoeg licht. De beplanting is dicht. Aan humusmeststoffen wordt vaak ammoniak (stikstof) toegevoegd, dit veroorzaakt onbalans en uitrekking van de meststoffen. Zaailingen hebben in de eerste plaats kalium en fosfor nodig, en geen stimulerende middelen zoals humaten. Denk na over wat uw belangrijkste reden is.

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar