1

hoe 1

  1. Veronica Ogoltsova, Oefa

    Bloemenkwekers verzamelen hun rozen in de regel voor de winter. Maar dit proces bij vochtig weer en zelfs vochtige grond veroorzaakt alleen maar ongemak voor de bloemen. Elk levend organisme in een vochtige omgeving, vooral in de kou, zal zich ongemakkelijk voelen. Zelfs als je voorbereide droge grond tot aan de struiken harkt, zal deze na verloop van tijd nog steeds vochtig worden en het resultaat zal hetzelfde zijn. Je kunt natuurlijk gebladerte gebruiken, maar niet zomaar elk soort blad, bij voorkeur eikenblad en altijd droog. Om te voorkomen dat het nat wordt, moet je het bedekken met film. Rozen hakken heeft alleen zin bij droog weer.

    De zekerste manier is om een ​​mengsel van compost met zand en turf onder de struiken te gieten.

    antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar