2

2 recensie (s)

 1. Julia Zhukova, Podolsk

  Поздняя свекла: сохраним ли до весны?
  С посевом семян свеклы запоздала, посеяла их в начале июня, хотя всегда делала это в мае. Собирать в таком случае тоже надо позже? Будет ли храниться такая поздно посеянная свекла? Или корнеплоды лучше переработать и пустить на заготовки?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   — Als de landbouwteelttechnologie niet wordt geschonden en het ras geschikt is voor langdurige opslag, worden de bieten opgeslagen. Het belangrijkste is om de wortelgewassen niet te beschadigen tijdens het graven. Voor opslag mogen alleen hele, zonder tekenen van ziekte, worden geselecteerd. De oogst moet worden gedroogd en het is raadzaam om de resterende grond met een zachte doek te verwijderen.

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar