3

3 recensie (s)

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Ingelegde peper

  Als je mijn man en mij vraagt ​​welke groente wij de koning van de tuin noemen, zullen we vol vertrouwen antwoorden: peper. Maar mijn man bedoelt heet, en ik bedoel zoet Bulgaars. We kochten voortdurend onze favoriete groenten op de markt en betreurden hoe duur ze daar waren. We waren erg blij toen we de datsja kochten. Wat is volgens jou het eerste dat in de ontwikkelde tuin begon te groeien? Natuurlijk, peper! Oh, hoeveel fouten hebben we toen gemaakt: we hebben zoete en hete pepers geplant, het land overbemest met verse mest en verkeerd afgebonden... Gelukkig hebben we na verloop van tijd gekozen voor zowel landbouwtechnologie als de beste voorbereidingen.

  VOOR MEISJES
  1 kg paprika, 3 teentjes knoflook, 4-5 dilleparaplu's, 1 eetl. zout.
  Los grof zout op in 1 liter koud water. De grondig gewassen paprika's prik ik op verschillende plekken met een vork. Ik plaats een aantal dilleparaplu's op de bodem van de geëmailleerde pan. De gepelde knoflook snijd ik in plakjes en leg de helft ervan op de bodem met de dille. Ik doe de peper in de pan, voeg de resterende knoflook en dille toe. Ik vul de paprika's met zout water, dek ze af met een bord en stel de druk in. Ik laat het 3 dagen op kamertemperatuur staan. 1 eetl. Ik verdun 4 eetlepels pekel. schoon water, breng aan de kook en haal van het vuur. Ik breng de paprika's stevig over in gesteriliseerde potten (ik laat alle overtollige vloeistof weglopen tijdens het legproces). De gevulde potten vul ik met hete pekel. Ik sluit de potten af ​​met deksels en plaats het werkstuk in de kelder. Ik serveer ingemaakte paprika's bij alle gevogelte- en vleesgerechten.

  VOOR JONGENS
  24 hete pepers, 8 teentjes knoflook, 3 theel. zout, 1 eetl. suiker, 40 ml water.
  Even een tip: als je van een mildere smaak houdt, meng dan de hete peper doormidden met de zoete. Ik maak al het fruit schoon van zaden, knoflook van schillen. Ik heb alles in ringen en borden gesneden. Ik voeg zout, suiker,
  water en plaats het onder lichte druk bij kamertemperatuur. Ik ga het over ongeveer een week proberen. Ik doe ze in droge gesteriliseerde potten en sluit ze af met nylon of schroefdeksels. Ik bewaar het een aantal maanden in de koelkast.
  Olga GRIBKO

  antwoord
 2. Valentina KRYUKOVA, Serpoechov

  Krokante, licht gezouten komkommers voor de winter

  Voor een pot van drie liter: 1,5 kg komkommers, 3-4 el. zout, 4-5 teentjes knoflook, mierikswortel Elista, een bosje verse dille met parasols, 10 zwarte peperkorrels, 2-3 laurierblaadjes, 2 liter water.
  Ik laat komkommers 2-3 uur in water weken. Ik spoel goed af onder stromend water. Ik los het zout op in koud water. Snijd de gewassen greens en gepelde knoflook fijn. Ik doe de komkommers, kruiden en specerijen in een geëmailleerde pan, vul deze met pekel en zet hem onder druk. Ik laat het 2-3 dagen op kamertemperatuur staan. Ik droog de potten, gewassen met frisdrank. Ik doe er ingelegde komkommers in (ik laat de zachte achter als voedsel, ik doe alleen sterk fruit). Ik heb er groen op gelegd. Ik breng de gezeefde pekel aan de kook. Ik kook de deksels van de potten afzonderlijk gedurende 2-3 minuten. Ik giet kokende pekel over de komkommers en rol ze op met steriele deksels. Draai het ondersteboven en bewaar het op kamertemperatuur totdat het is afgekoeld.

  antwoord
 3. Polina BLINOVA, Yelsk

  Wortelen met een geheim

  1 kg wortels, grote ui, 2 theel. zout en suiker, een snufje komijn.
  Ik snijd de geschilde wortels in kleine stukjes, meng met komijn, suiker en zout. Plaats stevig in droge, gesteriliseerde potten, belegd met dun gesneden ui. Ik sluit het met nylon deksels en zet het op een warme plaats. Wanneer de wortels beginnen te gisten, verplaats ik ze naar de kelder.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar