4

4 recensie (s)

 1. Irina Lapina, Smolensk

  Is een straatlantaarn die 's nachts door de ramen schijnt schadelijk voor mijn kamerplanten?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   — Het hangt allemaal af van de afstand van de lantaarn en de helderheid van de verlichting. Hoogstwaarschijnlijk zal het geen schade aanrichten, maar je kunt nog steeds op veilig spelen en jaloezieën voor het raam hangen en ze 's nachts sluiten.

   antwoord
 2. I. Sevostyantsev

  Is het mogelijk om bijvoorbeeld meloen in een appartement te laten groeien?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   Theoretisch kan alles in een appartement worden gekweekt. Voor meloen is het belangrijk om een ​​container te kiezen die qua volume geschikt is, deze moet minimaal tien liter zijn, daarnaast moet je zoiets als een latwerk plaatsen om de wimpers erop te plaatsen en vervolgens het aantal fruit regelen - laat niet meer dan een paar achter op één plant. Bovendien moet u handmatige bestuiving uitvoeren met een zachte borstel. De voorkeur moet worden gegeven aan rassen met de vroegst mogelijke rijpingstijd en de kortste wijnstok. Als het bewolkt is, moet u extra verlichtingslampen installeren om voor minimaal acht uur daglicht te zorgen. Tocht en plotselinge temperatuurschommelingen mogen niet worden toegestaan, en de grond moet licht vochtig worden gehouden om uitdroging en wateroverlast te voorkomen.

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar