2 recensie (s)

 1. Iraida Stepanovna, Mytishchi

  Vorig jaar plantte ik kersen-, peren- en Chinese appelbomen. De afstand tussen de zaailingen is 3 m. De buurman zegt: je kunt steenvruchten en pitvruchten niet naast elkaar planten, dat kan wel eens een probleem opleveren. Heeft de buurman gelijk? Kunnen steenvruchten pitvruchten aantasten? Wat zou de ideale afstand tussen deze bomen moeten zijn?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   Beste Iraida Stepanovna! Je buurman heeft veel domme bloggers gelezen. In mijn tuin wissel ik tientallen bomen en fruitstruiken af ​​met wilde planten erin. En onder hen plant ik honderden wilde kruiden en open plekken met tuinbloemen. Biodiversiteit verbetert de immuniteit van planten, dus ik heb geen uitbraken van ziekten of plagen, er zijn veel verschillende insecten en vogels die mijn appelbomen het hele jaar door beschermen.

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar