2 recensie (s)

 1. Oksana Orlova, Jaroslavl

  Hoe zorg je voor clematis in de zomer?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   De verzorging van planten begint onmiddellijk na het planten. Het bestaat uit zeldzame (maar minstens één keer per week) overvloedige watergift. De grond moet 30-40 cm worden bevochtigd en bij warm weer worden ze 2-3 keer per week bewaterd. De grond wordt 2-3 dagen na het besproeien losgemaakt.
   In de zomer wordt minimaal 3-4 bemesting met organische meststoffen uitgevoerd, bijvoorbeeld een oplossing van toorts (1:10) of kippenmest (1:15) met toevoeging van superfosfaat (20 g per 10 l) of complexe minerale meststof (20-40 g per 10 l water). Een overdosis kunstmest kan brandwonden veroorzaken en zelfs de dood van de plant veroorzaken. Het decoratieve effect van clematis hangt grotendeels af van hoe correct het snoeien is uitgevoerd. Met zijn hulp worden de groei en bloei gereguleerd, worden gedroogde of kapotte delen van de plant verwijderd.

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar