2 recensie (s)

 1. Alina Kornakova, Serpoechov

  Wat is de “minimale” voeding die nodig is voor rozen?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   — Het eerste jaar na het planten geef ik de rozenstruiken geen voeding. Maar als de plant slecht groeit, geef ik hem een ​​paar keer water met toortsinfusie (1:15) of brandnetel. Vanaf het tweede jaar in de lente voeg ik na het snoeien een halve emmer rotte mest en niet meer dan 30 g ammoniumnitraat toe. Na 10 dagen - ammoniumnitraat (10-15 g), superfosfaat (25 g), kaliumzout (tot 15 g). Naast minerale meststoffen voeg ik een paar schepjes compost toe en werk dit in de grond. Ik voeg van mei tot eind juli elke 1 weken vloeibare organische stof toe (toortsinfusie in een verhouding van 10:5 - 2 liter per plant).

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar