1 Kommentar

 1. Ekaterina NOVAK, Tver

  De säger om Cordana-rosen att det här är en bukett i en kruka under ett par dagar. Och jag var redan redo att acceptera detta uttalande, eftersom jag två gånger köpte bedårande buskar i miniatyrkrukor och båda gångerna överlevde de inte. Min uppgift var att bevara växten till våren, då den kan transplanteras i öppen mark. Men för Cordana-rosen är inomhusförhållanden med torr luft destruktiva.

  Och så bestämde jag mig för ett tredje försök. I slutet av juli tog hon hem en annan växt. I ett par dagar var han tvungen att svaga i lägenheten. Omedelbart befriade hon rosen från blommorna, ordnade en sval dusch och valde en ljus plats på balkongen. Och vid första tillfället tog hon honom till dacha och släppte honom i trädgården.

  Rosetten tolererade transplantationen väl och presenterade den snart med en knopp. Jag klippte av den så att växten inte slösar bort energi och växer rötter. I mitten av september upprepades blomningen, men knopparna skars inte längre bort.
  Barnet övervintrade väl. Naturligtvis med täckning.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.